Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Reacties van klanten

Michael op 16 mei 2020

Na lang zoeken naar een betrouwbaar en kwalitatief goed adres bij Paul de lampen van mijn 20 jaar oude TT roadster laten herstellen. Helemaal top zijn ze weer! Als nieuw. Paul gaat voor t resultaat en neemt de tijd. Nam t doffe deel van de achterlichten ook nog mee. De auto ziet er veel beter uit! Super bedankt Paul!

Michel op 12 april 2020

Hoewel de koplampen van mijn E39 uit 2003 er nog redelijk uitzagen heeft dit beurtje er echt wel voor gezorgd dat ze weer als nieuw ogen, blij mee! Verder nog een dof achterlichtglas aan achterzijde wat nu ook weer keurig is hersteld! Topper!

Hans op 4 oktober 2019

Paul heeft de koplampen van mijn Mazda MX-5 onder handen genomen -deze waren behoorlijk verweerd. Ik was getriggerd om naar Paul te gaan door de vele positieve reacties die ik hier had gelezen. Die waren geheel terecht! De koplampen zijn kraakhelder, als nieuw! Hij gaf nog een forse extra service toen ik door een enorme onhandigheid met het wegrijden de zijkant van de garagedeur raakte en forse krassen veroorzaakte. Heel stom...! Paul pakte direct zijn poetsmachine om de krassen weg te polijsten. Paul, nogmaals dank je wel, echt super !

Ridder op 6 augustus 2019

Zojuist voor een opfrisbeurtje geweest. Koplampen (2004 SLK350) Paul heeft ze weer helemaal als nieuw gemaakt.....en het was gewoon service/garantie! Kosteloos uitgevoerd. Aanrader!

Harry op 3 juli 2019

Mijn 16 jaar oude Opel Corsa heeft nu dankzij Paul weer koplampen die er als fabriek nieuwe uitzien in een uurtje. Echt klasse werk! Ik zal hem zeker aanbevelen aan een ieder die ook doffe koplampen heeft en voor een zacht prijsje de ideale oplossing wil.

Allen van der Bijl op 31 mei 2019

Ben met de 19 jaar oude Toyota Yaris van mijn zoon bij Paul in Hoogvliet geweest omdat de linkerkoplamp helemaal dof, vergeeld en verweerd was en dit een APK afkeurpunt is. Omdat de rechter er ook zit aan te komen gelijk beide koplampen laten doen en Paul weet wat hij doet en na ongeveer ruim een uur zagen de koplampen er als fonkelnieuw enl met een veel betere lichtbundelopbrengst uit! Top service en Paul is zeker aan te raden voor wie zijn koplampne ook zou moeten restylen. En ook nog eens voor een schappelijke prijs vergeleken met een Carglas, Autototaal of de dealer(s)

Leo op 22 april 2019

Paul is net weg en het resultaat is werkelijk super. Koplampen zien er weer als nieuw uit. Maximaal resultaat. Wat opvalt is dat hij erg netjes werkt, dekt alles netjes af en maakt het geheel na afloop ook weer keurig schoon. Pakt met een spuitbus ook nog even wat verkleurde kunststof delen mee. Super! Een echte aanrader..!!

Ton op 30 maart 2019

Goede service. Op locatie geweest . Weet wat ie doet. En een mooi resultaat. Prijs is zeer mooi . Zeker een aanrader

Renier en Jac op 28 maart 2019

Wat een geweldige service!!! Gewoon service aan huis! echt een vakman. Hadden er weinig vertrouwen in dat hij nog iets kon met de koplampen...ze lijken gewoon nieuw!!! Geweldig. Ieder aan te raden. Paul bedankt!!

Robert op 16 maart 2019

Superservice en koplampen zien er weer als nieuw uit! Had niet gedacht dat dit nog mogelijk was. I.v.m. de coating na het polijsten gekozen voor dit bedrijf. Vakmanschap, zeer klantvriendelijk en klaar terwijl je wacht: hartstikke bedankt en ik kom hier zeker weer terug! Vr. groet, Robert Verheul

Robin op 8 maart 2019

Vandaag in Hoogvliet geweest bij Paul om de koplampen van mijn BMW 5 serie , deze waren beide zeer dof. Paul weet wat hij doet , binnen de kortste keren zijn ze weer als niet. Even 's avonds mee gereden en merkbaar meer licht. Tevens liet hij op mijn auto zien wat hij kan met een kras wegwerken , was een diepe en lange maar nagenoeg onzichtbaar . Dik tevreden en zeer aan te bevelen.

Roland van de Graaf op 23 februari 2019

Vandaag met mijn Audi A6 bij Paul langs geweest voor een zeer doffe koplamp. Deze man verstaat echt zijn vak en is zeer kritisch op zichzelf. Ik had nooit verwacht dat het resultaat zo netjes zou zijn, de koplamp is weer als nieuw. Paul bedankt voor je hulp en raad je zeker aan

Marko op 01 februari 2019

Super goed gedaan TOP Werk!!!

Tienkamp op 5 januari 2019

Super goed werk dacht dat het niet zal lukken maar top werk bedankt de master in koplampen aan rader dus 

Arie op 4 mei 2018

Na 1 jaar ziet het er nog als nieuw uit, geen terug val te zien, Mercedes r171 SLK perfect gedaan !!!

D.Noorderwerf op 27 januari 2018

Afspraak was snel gemaakt: vakwerk geleverd in minder dan een uur tijd ....! Meteen een afspraak gemaakt voor een andere schade...... 

Alexander op 28 december 2017

Mijn vorige auto zo'n drie jaar geleden laten behandelen en bij inruil waren de koplampen nog steeds netjes. Paul verstaat zijn vak prima! Dus mijn nieuwe auto ook gelijk laten behandelen. En het resultaat is weer erg goed, meer licht en het front oogt weer fris !

Tony op 18 oktober 2017

En alweer een tevreden klant. Mijn vrouw kan weer wat zien op de weg in haar Renault Clio. 

ML op 12 oktober 2017

Vandaag 12/10/2017 bij Paul langs geweest en moet zeggen dat ik verrast ben. Het resultaat is werkelijk perfect! Hij neemt net zo lang de tijd totdat het weer zo goed als nieuw is. Een echte perfectionist. Top service en correct. Dit is het adres om je koplampen te restylen. Dank je wel, Paul

Jaap Weij op 8 september 2017

Koplampen van mijn Volvo S60 waren dof en bruin aangeslagen. Via internet kwam ik bij Koplamp Restyle Service terecht. Na behandeling zien ze er weer als nieuw uit. Vakwerk Paul.

Ben weer zo blij hiermee. Nogmaals bedankt. 

J van de Roer op 10 juli 2017

Mijn Ford Fusion ging door de doffe koplampen vorige week niet door de keuring. De dealer kon dit niet oplossen en wilde mij complete nieuwe units aansmeren. Al gouw kwam ik op internet 'Koplamp Restyle Service' tegen. Omdat er enige druk opstond, kon ik zonder enige moeite de volgende dag al bij de Paul terecht. Het resultaat verraste me, wat een kunstenaar! Mijn koplampen zien er nu weer als nieuw uit. Bedankt Paul....

Peter Strooy op 7 juli 2917

Kocht vorig jaar een honda Insight met verweerde koplampen. Ineens ging het mij enorm irriteren. maar toen las ik al die positieve recensies van zeer tevreden klanten over dit bedrijf en ik kan ook alleen maar zeggen: SUPER!! Wat een verschil zeg, ik heb mijn koplampen nog nooit zo mooi glanzend gezien! En dat in ongeveer 1,5 uur tijd. ik kan het dan ook iedereen aanraden. Echt vakmanschap, complimenten Paul. 

Henk Onder de Linden op 20 maart 2017

Vandaag heeft paul de koplampen van mijn Citroen C5 misschien nog wel meer helder dan toen ze nieuw waren. Ze waren er zo slecht aan toe dat ze nauwelijks nog licht gaven. De dealer had ze al twee keer onder handen genomen. Na een paar weken werden ze al weer dof. Via google ben ik bij het bedrijf Koplamp Restyle Service en Paul terecht gekomen. De lovende reacties die ik las van klanten waren zo positief dat het me zelfs een beetje achterdochtig maakte. Zou het werkelijk zo goed zijn? Het blijkt nog te bestaan dat je verwachtingen worden ingevuld of zelfs overtroffen. Perfect werk met een super resultaat. Dank je wel Paul

Martin Kolff op 11 februari 2017

Gisteren 10-2 bij Paul geweest met mn Saab 93. Afspraak was zo gemaakt. Zelfs sneller dan ik zelf eigenlijk dacht. De eerste gedachte na het schuren was wel van :"Oh jee. Als dat maar goed komt!" En het kwam goed. Zeer netjes en professioneel. Ziet er super uit. Bedankt Paul.

J. Pols op 09 november 2016

Vandaag de verweerde koplampen van mijn Skoda laten polijsten, Zien er weer als nieuw uit, goed werk geleverd Paul

L.A. van Dijk op 27 oktober 2016

maandag geweest niet van nieuw te onder scheiden prima werk geleverd een aanrader als je koplampen gepolijst moeten worden

Jack op 10 oktober 2016

Grote klasse koplampen van de astra 2005 laten doen zagen er zo slecht uit!!! Ik zag er zelf geen redding meer in kortom het eind resultaat Magie !!!!!! IK GEEF DEZE MAN EEN 10 vrg JACK

Pieter op 13 september 2016

Dit bedrijf toont kwaliteit en zorgvuldigheid. De dealer die het schoonmaken van de koplampen ook aan dit bedrijf uitbesteed was meer dan 100% duurder. Echt een bedrijf om aan te bevelen bij dof geworden koplampen.

Leon op 13 september 2016

Paul heeft de koplampen van mijn Mazda Demio onder handen genomen. Zien er weer als nieuw uit! Prima service en een goede uitleg. Paul is een aardige kerel die vakwerk aflevert. Dit bedrijf is een echte aanrader!

CdV op 4 augustus 2016

Onlangs de erg verweerde koplampen van mijn Volvo XC90 laten polijsten. Het resultaat is geweldig, Ze zien er weer uit als nieuw. Gezien de hoeveelheid arbeid en zorg die aan mijn auto werd besteed was de prijs zeer gunstig. Los van alles is Paul gewoonweg een aardige kerel die tijdens het werk met plezier uitleg geeft over wat hij aan het doen is. Het geeft je vertrouwen dat je auto in goede handen is.

Michael op 29 juli 2016

Vandaag bij Paul langs geweest en moet zeggen dat ik verrast ben. Het resultaat is werkelijk perfect! Hij neemt net zo lang de tijd totdat het weer zo goed als nieuw is. Een echte perfectionist. Top service en zeer aardige kerel. Dit is het adres om je koplampen te restylen. Dank je wel, Paul.

Tim Knol op 25 juli 2016

Heel fijn en snel geholpen! Helemaal niks op aan te merken.

Wendell op 6 juli 2016

Via internet heb ik het bedrijf van Paul ontdekt. Op 4 juli de dof geworden koplampen van mijn Opel astra laten polijsten door Paul. Het resultaat is echt fantastisch, ze zien er als nieuw uit. Bedankt Paul.

Eric de Groot op 24 april 2016

Afgelopen zaterdag de lampen van mijn Laguna laten polijsten. Zien er weer als nieuw uit. Dank daarvoor!!!!

Rico op 6 april 2016

Wonderdokter Paul heeft een koplamp van mijn Audi a6 onder handen genomen. Netjes op tijd stond hij voor de deur en begon gelijk. Tijdens de koud wordende koffie vroeg ik me af of het wel goed kwam, maar het eindresultaat was geweldig.... Niet van nieuw te onderscheiden. Paul bedankt en ik zal je zeker aanraden in mijn vriendenkring...... Fantastisch resultaat

Jeroen Veldhuis op 1 maart 2016

Mijn koplampen van Porsche 996 waren voorzien van plastic covers, deze waren verlijmd. Was al bang dat ik 2e hands lampen moest gaan zoeken, een erg duur grapje voor xenon 996 lampen. Gelukkig de goede persoon gebeld. Snel uitgevoerd, en dik tevreden !!

Ivo op 28 februari 2016

Afgelopen zaterdag de lampen van mijn XC90 laten doen door Paul. Super goed geholpen. Zeer professionele oplossing voor het probleem. Uitermate tevreden met het resultaat. Paul, wederom dank voor je hulp.

Alex Euser op 24 februari 2016

Hee Paul, Nogmaals bedankt dat je zelfs op je vakantie op Bonaire, de koplampen van mijn Dodge wilde polijsten. Terwijl je bezig was dacht ik; "komt dit wel goed?". Maar het eind resultaat is geweldig. Ze zijn weer net als nieuw. Nogmaals bedankt. Voor een ieder die het resultaat wilt zien is welkom en kan verblijven in onze vakantiewoning. (Zie www. casacama.com/casa trupial, of vraag paul). Gr. Alex

Leonie op 16 januari 2016

Bij toeval het bedrijf van Paul ontdekt. De garage waar ik kom had aangegeven dat mijn auto de volgende APK keuring niet zou halen vanwege de slechte staat van mijn koplampen. Nieuwe units kopen en plaatsen kostte veel geld. Het werk van Paul was in 1,5 uur klaar en was heel betaalbaar. Letterlijk klaar terwijl u wacht, met een kopje koffie in de kantine. Bedankt!

Gijs op 8 januari 2016

Eind december 2015 mijn koplampen laten doen van onze Forester.,waren verkleurd en werden mat waardoor er minder lichtopbrengst was. Na een lekker bakkie en frisdrank voor de kids ging Paul beginnen..,resultaat ongelofelijk..! echt top.,weer lekker veel licht en een mooi uiterlijk., Voor de mensen die twijfelen..,gewoon doen !,voor de prijs hoef je het niet te laten en zelf lukt het je nooit.. Bedankt Paul.

Jilels op 3 januari 2016

Ha Paul, Het resultaat van onze Bora is prachtig! Nooit verwacht, zal je zeker aan bevelen bij anderen, Gr Jilles

Hans op 4 december 2015

Vandaag is mijn BMW Z3 geholpen aan z'n doffe koplampen door Paul. Bizar wat voor resultaat dit op heeft geleverd! Bij deze stuur ik een link van voor; http://i63.tinypic.com/4hd0zq.jpg en na; http://i68.tinypic.com/rvkol3.jpg Namens zoon en Pa, DANK!!!

Bas Dinjens op 28 oktober 2015

Door een geplande aankoop van een nieuwe auto heb ik veel te lang gewacht met het laten polijsten van mijn koplampen. In het donker op de snelweg zag ik mijn eigen schaduw als ik een andere auto passeerde. Vanwege de naderende winter heb ik toch besloten de lampen te laten behandelen. Paul is hard aan het werk geweest, want ze waren echt ver heen. Nu zijn ze haast niet meer van nieuw te onderscheiden! Top werk van Paul, ik zou het iedereen aanraden

michels autoshop op 19 oktober 2015

paul is vandaag bij mij op het bedrijf geweest . super gedaan auto kijkt weer helder uit zijn ogen...... tot de volgende keer bedankt!!!

John van Aken op 19 oktober 2015

Hoi Paul,

Nog super bedankt voor mijn 'nieuwe' koplampen van mijn/onze scenic.

Ik wilde je nog even laten weten dat mijn rechter koplamp nu helemaal droog is!

Met vriendelijke groet,

John van Aken

Gerard op 5 september 2015

Deze vrijdag koplampen laten doen,voor een BMW e39 het resultaat was erg goed,netjes werk geleverd zal dit zeker aanbevelen ,groeten.

Duncan Junker op 13 augustus 2015

Super gedaan Paul. De koplampunits van mijn Hyundai SantaFe weer als nieuw. De verweerde en doffe units zouden niet door de APK keuring komen. Na de "behandeling" van Paul lijken ze wel nieuw. Ongelooflijk. Paul bedankt. Dit is echt vakwerk. Paul: vriendelijk en vakman. Ik zal iedereen aanraden om naar Paul te gaan voor als de units weer de oude glans moeten krijgen.

Marc Schutte op 12 augustus 2015

De linker koplamp van mijn ZS was zo dof en verkleurd dat zelfs het plaatselijke autoschade herstel bedrijf er geen heil in zag... Toch maar even langs Restyle Service gereden, en het resultaat is verbluffend! Bedankt Paul, je hebt er weer een fan bij! De foto's spreken voor zich, de koplampen zijn weer als nieuw.

Ali Ghandi 10 augustus 2015

Paul levert een verbluffend resultaat af! Geen gehaast, gewoon rustig en professioneel vakmanschap. 17 jaar oude koplampen met zeer doffe kunststof behuizing, zagen er binnen 1,5 uur als nieuw uit! 100% aanbevolen!

Iwan Le-Pair op 12 juli 2015

Na zoektocht nieuwe koplampen deze optie gevonden. En wat een resultaat. Ben zeer tevreden en kan het iedereen aanraden. Goede ontvangst en service.bedankt.

Peter-Paul op 8 juli 2015

Koplampen van mijn spacestar waren behoorlijk slecht. Nu weer perfect, glashelder. APK glansreik doorstaan. Heb bij mijn garage reclame gemaakt en jullie visitekaartje afgegeven. Ook zij waren onder de indruk van het resultaat. Super service, bedankt

Piet van Kooten op 8 juli 2015

Vanmorgen mijn koplampen van mijn Nissan Primera laten restylen, ze waren erg dof' ze zien er weer als nieuw uit. Mijn complimenten aan Koplamp Restyle Service in Hoogvliet. Tijdens het wachten kan u in de omgeving een leuke wandeling maken.

Rob op 7 juli 2015

Na een tip om de koplampen van mijn Jaguar S type te polijsten met tandpasta was 1 van mijn koplampen totaal verziekt. Op maandag 29 juni ben ik bij Koplamp Restyle Service geweest. Anderhalf uur later was de klus geklaard. Ziet er uit als NIEUW.

Paul, bedankt! Rob

Marco de Vos op 1 juli 2015

De koplampen van mijn Renault Espace zijn werkelijk weer als nieuw! Waren dof en zat een gele waas over heen.

Luc Veger op 26 juni 2015

Beste Paul vandaag met de A4 cabrio langs geweest en het resultaat mag er zijn, de koplampen zien er weer uit als nieuw. Dank voor de goede service, groet Luc

Erwin op 15 juni 2015

Paul heeft de koplampen van m'n Audi A8 behandeld op m'n werkadres. Het resultaat is werkelijk ongelofelijk. Ze lijken wel nieuw! Van mat met putten naar glashelder! Hartelijk dank Paul!

Harry Peppel op 15 juni 2015

Vrijdag 05 juni 2015 bij Paul met mijn BMW 530i geweest voor mij koplampen. Deze waren flink dof. Ik had mijn twijfels in het resultaat !!! Maar het resultaat was buiten verwachting. Paul maakte zijn slogaan waar : Zo goed als nieuw !!!!! Paul bedankt.Een aanrader voor iedereen.Trouwens ontvangst was leuk en de koffie lekker.HARRY PEPPEL,ROZENBURG.

Hans op 8 juni 2015

vanochtend langs geweest bij Paul en collega. Heb de koplampen totaal nieuw gemaakt. Eerste klas vakwerk en vriendelijke jongens ,Zou het aan iedereen aanraden. Nogmaals bedankt. gr Hans

Koos Vroegop op 27 mei 2015

Ben vanochtend bij Paul langs geweest met mijn VW Passat. Na een bak koffie ging Paul ermee aan de slag en het resultaat was verbluffend. De koplampen zien er weer als nieuw uit. Verder een zeer goede ontvangst en zou het zeker een ander aanraden. Paul, bedankt. Zeker een aanrader voor mensen met dezelfde problemen.

Krijn Vogelaar op 14 april 2015

Vanmiddag bij Paul geweest. Als we 's avonds onderweg waren zagen we duidelijk dat we minder zagen op de weg. En nu: GEWELDIG! Onze auto heeft gewoon weer een gezellige snoet. VAKWERK!!!!!

Toon op 5 april 2015

Ben bij Paul langs geweest met mijn Mercedes c coupe, koplampen waren zeer dof.

Na een bak koffie ging Paul ermee aan de slag en het resultaat was buiten verwachting,

ze zijn weer als nieuw , Paul bedankt.

Zeker een aanrader voor mensen met dezelfde problemen.

Erdal op 25 maart 2015

De Koplampen van mijn BMW ā€œ525Iā€ laten herstellen, door Paul was een goede keus. Ik was in de eerste instantie zeer sceptisch of de koplampen wel te redden waren en wat het resultaat uiteindelijk zou zijn? De koplampen van mijn BMW voldeden niet meer aan de eisen/normen van de RDW ! Ik kreeg van Paul eerst een lekker vers bakje koffie en hij vertelde mij wat hij ging doen. Na grondig bezig te zijn geweest heeft hij een verbluffend resultaat neergezet, want de koplampen waren weer van oudsher, dus niet te onderscheiden van de nieuw !

Paul, bedankt voor je gezellig ontvangst en het resultaat wat je hebt neergezet mag er zijn, je bent een vakman ! Een aanrader voor iedereen ! Paul super bedankt.

Fam Noordam op 16 maart 2015

Zoooo dit is kwaliteit niet van nieuw te onderscheiden top!!!!!!!

Wesly op 3 maart 2015

Vanavond bij paul langs geweest met de ibiza en de koplampen waren heel erg dof maar dankzij paul zien ze er weer super strak uit hij levert echt geweldig werk af zeker een aanrader

Sabastiaan van den Berg op 14 februari 2015

Topbedrijf ! Paul levert vakwerk af.

Bob op 10 januari 2015

Super gedaan bij mijn E240 :-) aanrader mensen ! 

Dennis op 31 december 2014

Een echte aanrader mn auto ziet er 100x strakker uit , snelle service en een eerlijke prijs toppie bedankt koplamp restyle service.  

Dennis op 27 december 2014

Ben op 27 december bij Paul geweest. De lampen van mijn A6 waren super dof en ik had er geen verwachtingen bij. Tijdens het wachten kregen we een kop koffie en met een uur was hij al klaar. Het resultaat was echt verbluffend. Ze leken wel weer nieuw. Ik ben een zeer tevreden klant en zal het iedereen aanbevelen. Paul bedankt!!.

Mark op 17 november 2014

Ik heb het visier van mijn motorhelm en de brandstoftank van mijn motor laten polijsten door Paul. Overal zaten aardig wat krassen op, maar door het polijstwerk ziet alles er weer super uit. Geweldige resultaten!! Zeker een aanrader! Zeer klantvriendelijk en je krijgt waar voor je geld. Nogmaals bedankt!! Poetser Paul fix it al !

Jaap op 15 november 2014

Vandaag Paul een primeur bezorgd, namelijk de verwijdering van een diepe kras uit het kunststof glas van mijn tellerunit (polycarbonaat) van een BMW F30. Prachtig resultaat en niets meer te zien van de beschadiging. Prima service, vakmanschap voor een redelijke prijs! De site staat bij favorieten..

Ronald op 09 november 2014

Nou Paul heeft ook mijn koplampen van mijn Bmw X5 gepolijst en zien er weer top uit.

Foto's staan op zijn website.

Zeer vriendelijk en ruim op tijd en moest een mooie prijs betalen en raad hem zeer zeker aan bij vrienden en kennissen.

En in de toekomst zal ik hem zeer zeker opnieuw benaderen.

M. Schutter op 06 november 2014

In 1 woord Top!

De koplampen van mijn Vectra waren door de vorige eigenaar al "behandeld" met een schuurpapier korrel 80 volgens mij, maar desondanks zijn ze door Koplamp Restyle Service nu weer als nieuw !

Een aanrader dus !

K de Gier op 10 oktober 2014

Mijn PT cruiser kwam net door de APK wegens de doffe koplampen. Nu zijn ze weer als nieuw. Prima werk Paul en een heerlijk vers bakkie koffie. Top.

s.w.giffard op 06 oktober 2014

Ik had behoorlijk verweerde koplampen op mijn BMW E60. Ik ging met de verwachting dat ze iets beter zouden worden. Het resultaat was verbluffend. Ze zijn gewoon weer als nieuw. Dat had ik totaal niet verwacht. Echt goede service. Paul neemt rustig de tijd om ze helemaal perfect te krijgen Echt vakwerk. Paul bedankt.

Frank 23 september 2014

Resultaat boven verwachting. Aanrader ! prima service en resultaat voor een prima prijs. Bedankt Paul. Hier spreekt een tevreden klant. 

Danny op 12 augustus 2014

Van een gele gloed naar zo goed als hagelnieuwe koplampen.

Goede service, erg behulpzaam, vriendelijk, service gericht en vakmanschap is waar Paul voor staat, en dat tegen een onwaarschijnlijk lage prijs. Werkelijk top! Ik ben zeer tevreden en zal mijn kennissen en vrienden met hetzelfde probleem ook zonder twijfel Paul aanraden

Piet op 16 september 2014

De koplampen waren behoorlijk aangetast door een vliegenverwijderaar en behoorlijk gekrast, nu weer als nieuw. Prima service en heel klantvriendelijk.Voor een zeer redelijke prijs. Bedankt Paul, goed werk. AANRADER !

bert-jan en pauline op 06 augustus 2014

Super lampen weer!

Hele goeie prijs, voor een heel mooi resultaat.

Zeker een aanrader

Reactie van klant indienen

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible